Referens Föreläsare

”Jag önskade att jag hade kunnat sitta kvar längre och diskutera med dig. Tack så mycket för att du tog dig tid och kom till Ånge och öppnade våra ögon i detta ämne, oavsett om vi är de som härskar eller blir härskade över. Jag ser fram emot fikat imorrn och höra vad alla funderat kring ämnet på kammarn.

Det är inte sista gången vi arrangerar föreläsningar och jag kan tänka mig att vi kommer höras av även framgent då du har flera ämnesområden på din agenda som matchar våra värdegrunder”.

Peter Sidén

Ånge Kommun


”Anna Olofsson har föreläst för Mittuniversitetets fakultetsadministratörer om Härskartekniker!
Hon är en mycket driven föreläsare och tar gärna exempel med hög igenkänningsfaktor ur verkliga livet.Anna är en engagerad föredragshållare som talar om ett mycket viktigt ämne! Vi kan varmt rekommendera Anna!

Kerstin Nyström

Fakultetsadministratör
Mittuniversitetet


”Vi var mycket nöjda med dagen där Anna gick igenom härskartekniker och vi gjorde övningar för att konkretisera budskpet om härksarteknikerna. Inom temat opinionsbildning fick vi exempel hur vi kommunicerar ut budskap i text. Vi fick göra övningar och fick kunskap om vad man ska tänka på när man pratar inför en grupp, såväl mindre som större, och också hur vi lägger fram det rätta i vårt budskap.Samtliga i gruppen upplevde dagen som givande och vi fick med oss handfasta tips som vi kommer att ha nytta av i vårt framtida arbete.
Det var ett 100 tal som ville komma och lyssnade till Anna Olofssons föreläsning om Härskartekniker och föreläsningen var uppskattad. Många kunde känna igen sig och blev berörda. Anna gjorde många medvetna om makt och härskatekniker ”out there”. Nu är det flera som drar i Anna och vill att hon ska komma och göra om föreläsningen så att flera kan få ta del av hennes viktiga budskap.Bokat är med Fackförbundet Unionen som vill att hon ska föreläser för medlemmar i Östersund.”

Elisabeth Dahlin Westberg

Timrå Kommun


Maj-Lis Persson

Ordförande TCO
Sundsvall


”Stort Tack Anna för din föreläsning om Härskarteknikerna för Strandbo servicehus personal våren 2012. Du satte huvudet på spiken flera gånger, mycket uppskattat av gruppen och de fortsätter att dra liknelser till ditt föredrag! Verkligen toppen, tror att alla fick en eller flera tankeställare. Kan verkligen rekommendera Anna som föreläsare och inspiratör” !!

Linda Strandlund

Områdeschef Strandbo servicehus
Timrå Kommun


”I december 2009 antog Anna Olofsson utmaningen att föreläsa om ”Politik från kommunal nivå till EU-nivå” för studenterna på Mittuniversitetets journalistprogram. Anna som själv varit student på Europaprogrammet på Mittuniversitetet, vet att det är mycket att sätta sig in i om man som student vill förstå hur EU fungerar. Anna gjorde en exposé bland över alla EU-organ och förklarade hur allt hänger ihop. Hon berättade om om sitt jobb med EU-frågor i såväl Sollefteå som i Bryssel och om hennes senaste utmaning  att ställa upp som EU-kandidat i valet hösten 2009. Intressant föreläsning och en bra förebild inom kvinnligt nätverkande och ledarskap”.

Ulf Rönnhed


”Vid uppstart av vårt nätverk Qraftverqet GT anlitade vi Anna som föreläsare. Hon berättade utifrån sina egna erfarenheter om sin resa som egen företagare och vikten av att nätverka. Kvällen blev lyckad tack vare Annas entusiasm. Vi blev alla inspirerade och kände oss motiverade att fortsätta vår resa och utveckla vårt nätverk. Tack Anna för en lyckad kväll”.

Anna Burman

Grant Thornton


”Anna visade oss betydelsen av en Turistsattsning, och vad det ger i arbetstillfällen för oss i inlandet. Anna inspirerade oss verkligen och öppnade våra ögon för ett nytänkande, man måste helt enkelt bara träffa henne och lyssna på henne hon lyser av energi och inspirerar hela tiden. Hon ahde ett föredrag i en hel timme men det kändes som 5 minuter vi ville bara höra henne mer och mer. Vi kommer att anlita henne mer till oss i Överkalix, hon har en så bred och proffisionell bakgrund. Vårt betyg till Anna är MVG vi rekommenderar henne” .

Miljöpartiet de Gröna,Kalix


”Jag anlitade Anna Olofsson som föreläsare till en företagarkväll för att inspirera tjejer till eget företagande på Luleå tekniska universitetet. Hon steg upp på scenen och levererade en klockren föreläsning. Jag rekommenderar henne varmt för hon är en stark föreläsare som tar sina uppdrag på allvar och levererar endast det bästa” !

Anna Holmberg

Projektledare Idéhuset
Frilansjournalist.