”Jag tycker så mycket om folk som är glada det blir så varmt omkring dom”

Idag var det extra roligt att gå till brevlådan, många fina överraskningar låg i lådan.
Blandannat ett vykort med texten-

”Jag tycker så mycket om folk som är glada det blir så varmt omkring dom.”

Tack snälla du min vän Simone som skickade detta vykort till oss. Detta kort fick mig att bli så glad, tacksam och lycklig. Jag har alltid tyckt det är viktigt att visa uppskattning till andra och det behöver inte vara den största blombuketten eller den dyraste presenten. Ett enkelt sms räcker där det ex står- Tack för att du finns! att dela ut en kram till en annan människa är inte fel det heller. Eller varför inte ett skicka ett vykort, man blir så glad i hjärtat.

Mitt motto I LIVET ÄR att godhet föder godhet så nu är det bara att fortsätta i den banan för än en gång fick jag beviset idag att det funkar, beviset låg i brevlådan.

TACK MIN VÄN!