Imorgon inviger vi Stonetown Custom I Sundsvall

Den första renodlade Victorybutiken i Sverige och Äntligen når Victory den Norrländska marknaden.

Jag är så glad för min sambos skull, som har under sina 14 yrkesverksamma år inom Motorcyckelbranschen tagit steget och blivit egen. Helt rätt!

Det har varit mycket jobb under en period, men så ska det vara när man börjar något nytt. Det som var så häftigt igår, var när vi satt i lokalerna och tittade ut över alla fräcka snygga MC cyklar, kläder, tillbehör. Så kunde vi konstatera att idén har blivit verklighet.

Vad vill jag säga med det, – jo,att har man mål och drömmar ska man se till att ro dem iland. Det kräver ibland att man får tänka till och lägga pusslet rätt. Ibland kan det under resans gång stöta på problem,men dem övervinner man bara man har kraften och tron att se målet.

För oss har detta varit en resa som har gått rakt framåt och för varje dag som gått så har hela tiden pusslets lagts fast. För mig som i min yrkesroll föreläser om hur man når mål gillar när ord blir handling.Ibland kan det vara svårt att leva som man lär,men denna gång, då gick det riktigt bra.

Ikväll ska vi skåla och fira att imorgon slår portarna upp och en ny fas i livet börjar. Ännu en sak som vi firar imorgon är vår sons ettårsdag- Den 15 januari blir alltid ett särskilt datum för oss.

Anna