Begränsat med uppdrag fram till juni 2012.

Jag är jätteglad och tacksam för alla förfrågningar om eventuella uppdrag. Just nu kommer jag inte att kunna utföra alla uppdrag eftersom jag sedan 29 augusti 2011 läser på programmet Journalistik för akademiker på Mittuniversitetet i Sundsvall. under 9 månader tränas jag i att skriva nyhetsjournalistik, reportage, intervjuteknik, redigering och ja allt vad det innebär att jobba med journalistik. Dagarna är intensiva och tempot är högt.

Det har bidragit till att jag inte har kunnat ta alla uppdrag som kommit in till mig. Men fortsätt att komma med förfrågningar, jag svarar på alla offerter och epost. Kan jag inte ta ett uppdrag så har jag ett brett nätverk och samarbete med erfarna konsulter i branschen som gärna tar emot förfrågan.Målet är Juni 2012 och då är det en vassare Anna Olofsson med det Journalistiska tänket som håller i konferencierskapet, moderatorsrollen eller paneldebatten.

På återseende och kom ihåg.
-Njut av livet!
Anna