Referens Konferencier

”Rekommenderar Anna Olofsson som med nyfikenhet, intresse, entusiasm, inventering, inlärning, engagemang och genomförande tar på sig sina uppdrag ! Med denna trappstege av personlighet, genomför Anna sina åtaganden till en hög nivå.”

Håkan Marklund

Arrangör Festspel i Pite Älvdal


”En fång röda rosor vill jag skicka Dig för Din medverkan vid Go Red 2009. Jag visste att jag inte kunde få en bättre konferencier ! Med charm förde Du så proffsigt genom hela modevisningen, Med värme presenterade Du modellerna och modehusen och det var en glädje att ha Dig vid min sida.”

Gerda Strömberg-Nielsen

Representant för 1.6Miljonerklubben i Sundsvall


”Med slagfärdighet och stor utstrålning förde Anna Olofsson vår stora invigning 2006 i hamn. En svår uppgift att som hon klarade galant.”

Paula Gårsjö VD

Festspel i Pite Älvdal


”En fång röda rosor vill jag skicka Dig för Din medverkan vid Go Red 2009. Jag visste att jag inte kunde få en bättre konferencier ! Med charm förde Du så proffsigt genom hela modevisningen, med värme presenterade Du modellerna och modehusen och det var en glädje att ha Dig vid min sida.”

Gerda Strömberg-Nielsen

Representant för 1.6Miljonerklubben i Sundsvall


”Under Stora Nolia i Piteå 2006 var Anna Olofsson konferencier, programledare, moderator och debatt-ledare vid flera tillfällen. Anna är mycket tydlig, flexibel och effektivt strukturerad. Tack vare detta och sin charm får hon en fantastisk publikontakt. Efter 16 år som ansvarig för Stora Nolias program har jag kommit i kontakt med många duktiga debatt- och programledare, Anna olofsson vill jag verkligen rekommendera. ”

Jan-Olof Sandberg

Teamledare Nolia AB


”Anna fick på kort varsel uppdraget att vara konferencier på ett seminarium och på ett imponerande sätt kunde hon sätta sig i ämnet och guida deltagarna genom seminariet på mycket professionellt sätt.”

Tuula Asplund

Byggseminariet Luleå Kommun